T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇANKAYA - Yücetepe İlkokulu

YÜCETEPE İLKOKULUNDA CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI BÖYLE KUTLANIR.

Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak başlatmış olduğu milli mücadelenin zaferle sonuçlanmasının ardından, 29 Ekim 1923 yılında ilan ettiği Cumhuriyet, Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. İşte bu değer, bizleri ulusal bir devletin onurlu, özgürce düşünebilen, eşit haklara sahip birer ferdi, devletin tek ve gerçek sahibi haline getirmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak, Atatürk ilke ve inkılaplarını koruyup kollamak, iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmaktır.

 

Yücetepe İlkokulu ailesi olarak, Cumhuriyetimizin 100. Yılında da bize düşen bu mühim görevi yerine getireceğimizi göstermek adına; saat 10:00 da coşkuyla başlayan Cumhuriyet kortejimiz ve ardından miniklerimizin özenle ve gönülden hazırladığı müthiş kutlamayla nice 1000 yıllara diyoruz. Gösteriler de emeği geçen 3. sınıf öğretmenlerimiz Yasemin Avcı, Hasibe Koca, Sevtap Kaya, Şerife Çakır, Mustafa Aydemir, Perihan Atalay ve Hasan Çorak’a , katılım sağlayan tüm velilerimize ve öğrencilerimize, desteklerini esirgemeyen okul aile birliğimize, her türlü desteğiyle aramızda bulunan öğretmenimiz Meriç Bayazıt’a, mesai mevhumu olmadan hazırlıkların tamamıyla ilgilenen müdür yardımcılarımız Abbas Demir ve Ayşe Yazıcı’ya ve tüm ayrıntılarla ilgilenen müdürümüz Savaş Bahadır’a teşekkür ederiz.

Galeri için tıklayınız.

 

 


 

3/A sınıfı "Dalga dalga bayrağım" gösterisi için TIKLAYINIZ.

3G Sınıfı halk oyunları gösterisi için TIKLAYINIZ 

3/E sınıfı öğrencilerimizin Onuncu Yıl Marşı ile sundukları gösteri için TIKLAYINIZ 

3/C sınıfı öğrencilerimizi hazırladığı "Atatürk Çocukları " Gösterisi için TIKLAYINIZ 

3/B sınıfı "ATAM" gösterisi için TIKLAYINIZ.

3/C sınıfı Kızlar Dans Grubu gösterisi için TIKLAYINIZ.

3/D sınıfı koro çalışması için TIKLAYINIZ.

 3/D sınıfı koro çalışması için TIKLAYINIZ.

Okulumuzun tüm 3'ncü sınııflarının katıldığı Cumhuriyet Güneşi gösterisi içinTIKLAYINIZ meb_iys_dosyalar/06/06/710305/dosyalar/2023_10/30202702_CUMHURIYET-GUNESI.mp4

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.10.2023 - Güncelleme: 03.11.2023 17:08 - Görüntülenme: 813
  Beğen | 3  kişi beğendi